Despre noi

ART IS INSIDE YOU

Pentru că Argo Art a apărut din curiozitate, pasiune și dedicație, fiecare proiect și colaborare reprezintă o nouă șansă de a regăsi comori ascunse și de a le pune pe făgașul prezentului din viața culturală românească. O dată cu fiecare obiect salvat sau ’’cu scoaterea la lumină a comorilor ascunse’’, am primit speranțele și idealurile oamenilor care au păstrat aceste mărturii. Ni le-au încredințat, atât obiectele, cât și povestea fiecăruia, gândindu-se că suntem tineri și o se le transmitem mai departe.

Există în noi o mare curiozitate și o adevărată pasiune pentru viață și la fel ca Iason și călătoria sa alături de argonauți, dorim să venim cu ceva nou, pe lângă expertizele, studiile tehnice, evaluarile și obiectele realizate, vrem să înțelegem dorința fiecărui client, să îi prezentăm un serviciu nou, personalizat și să îl călăuzim spre a descoperi lâna de aur a colecției sale.

Curiozitatea, o calitate vie, ''îşi are rădăcina în dorinţă, şi ce putem noi face fără dorinţă, care este asemeni sângelui dătător de viaţă, care este pulsul eroilor poemelor epice ? 
- Ștefan I. Nenițescu.