Colecția E-TOPIA

Toamnă/Iarnă

Această colecție îndeplinește un vis al talentatei, dar încă necunoscutei, graficiane române Eva Cerbu. În 1970, visul ei era să-și imprime lucrările pe țesături. Deci, peste 40 de ani, i-am transformat grafica în ARTĂ purtabilă. M-am concentrat pe seria serigrafică serigrafia "Pescari".
În timp ce căuta culorile potrivite, a făcut o serie de „Plase de pescari” în nuanțe de
verde, ocru, violet și albastru. Am făcut din acestea culorile colecțiilor mele și am realizat o mini-serie pentru fiecare nuanță.

  • Blutopia

  • Redtopia

  • Greentopia

  • Violetopia

Graficiana EVA CERBU

Colecție inspirată de lucrările de grafică realizate în șantierul naval

Imprimeurile realizate pe mătase și catifea îmbrățișează contururile feminine ale siluetei și permit artei să trăiește mai intens acest sezon. Croielile sunt mai indraznete, liniile sunt mai puternice, aceasta colectie cu siguranta definește atitudinea și spiritul feminin al brandului ARGO.
Imprimeurile sunt echilibrate de linia tricotată de pulovere color block în nuante de roz vibrant, turcoaz,verde, albastru și roșu. Ele sunt realizate din fibre prețioase de angora și cashmir cu cea mai moale atingereși prețioasă atingere, gata de a fi purtate și iubite.

E-TOPIA, numele colecției, este societatea liberă idealist-echilibrată în care vreau să creez. Este societatea în care arta este apreciată și calitatea este simțită.

Fotografii - Oltin Dogaru
Styling - Ovidiu Buta
Make-up - Traviata Păduraru
Hair - Claudiu Alex Sarghe
Model - Maria Bălan

Download document