STORYTELLER

Colecția Toamnă - Iarnă

Colecția Storyteller este despre ilustrațiile artistului Dem Demetrescu și povestea lui ALADDIN. Am ales această poveste pentru că am vrut să transform magia povestii orientale într-o colecție de vis, în care luxul blănurilor de vulpe se împletește cu structura mătasii dupion și greutatea rochiilor în culori dense și inchise.

  • The Princess Bow Dress

  • The Princess Cape

  • The Palace Genie Cape

  • The Watch Mini Dress

  • The other Side of the Princess Cape

Colecție inspirată de ilustrațiile lui Dem Demetrescu

Povestea lui ALLADIN

Provocarea pentru mine a fost să simt basmul și desenul, să găsesc materialul potrivit, modelul ideal și să fiu pentru acest artist, povestitorul ARTEI lui.

Acum materialul de bază este un dupion de aur din 100% mătase, care strălucește sub arabescurile liniilor serpentine și misterioase ale desenelor de poveste ALADDIN. Mătasea este grea, în nuanțe închise de roșu și verde, păstrând amintirea desenelor din cartea O mie și o noapte care te face să trăiești povestea și să porți arta.

Campania a fost realizată în „Colecția de Artă Ligia și Pompiliu Macovei“, care reprezintă o incursiune culturală inedită în diferite momente și locuri, colecția fiind alcătuită din lucrări de artă plastică, reprezentată prin lucrări semnate de Theodor Pallady, Lucian Grigorescu, Al. Ciucurencu, Dimitrie Ghiaţă, Gheorghe Petraşcu, Ioan Andreescu, J. Al. Steriadi, Iosef Iser, Nicolae Tonitza, Ion Ţuculescu, Marcel Iancu şi M.H. Maxy, sticla, ceramica, metal, mobilier si textile decorative din diverse perioade si zone culturale. Colecția mai cuprinde o importantă colecție de lucrări de pictură ale Ligii Macovei și o importantă bibliotecă de artă.

Foto – Christian Tudose

Styling – Ovidiu Buta

Make-up and Hair – Raluca Crăciun

Model – Sofia Bartoș

Download document