IMPRESSIVE SILK

Colecție elegantă

Colecția elegantă Impressive Silk este realizată în întregime din mătase și păstrează parfumul florilor și clipa naturilor statice bogat decorate din tablourile Almei Redlinger.

  • Autumn Silk Duo

  • Above the City Dress

  • City from Above Blouse and Vest

  • Poppies Rush Dress and Bag

  • Muzeul Cecilia Cuțescu Storck

*

Colecție inspirată de florile pictate de artista Alma Redlinger

Modelele alese pentru fiecare imprimare: Macii, Orașul și Atelierul sunt atent potrivite cu mătăsuri somtuoase și voaluri în nuanțele toamnei pentru femeia care vrea să fie frumoasă și să poarte ARTA cu ea.

Toate piesele colecției elegante, Fall New Silk, au fost fotografiate în Muzeul Storck, casă devenită monument istoric, și transformate într-o campanie de recunoaștere și respectare a valorilor culturale.

“Mă emoționez și acum când mă gândesc la prima filă citită din “Fresca vieții mele” de Cecilia Cuțescu Storck. Această doamnă a timpurilor trecute m-a învățat să îmi făuresc cu mare meștesug colecția ca pe o opera de artă, opera simtită, gândită și văzută cu mulți ani înainte de a o face. La ea în atelier este scris deasupra ușii crezul ei artistic pe care mi-l însușesc și eu: “Muncește, muncește și iarăși muncește”. Acest lucru îl transmit mai departe tuturor tinerilor și îi invit să vadă puterea dragostei captată în frescele ce decorează interiorul, în tablourile vechi, în izvorul și gradina casei roșu Pompei, din strada Vasile Alecsandi, și toate să îi facă să descopere un București pe care trebuie să îl iubescă.” Andreea Buga

Download document